GALLERI

Staket i smide

Varför ett staket i smide? Låt oss berätta om fördelarna med smidesstaket! Vi tillverkar smidesstaket av högsta kvalitet, skräddarsydda för att passa dina behov och önskemål.

Staket i smide – en investering

Våra smidesstaket tillverkas med omsorgsfullt utvalda material, inklusive måttanpassat massivt järn och rörprofiler, för att säkerställa både hållbarhet och stil. Varje detalj är noggrant utformad för att skapa ett vackert och funktionellt staket som kommer att ge din egendom en tidlös charm.

Installation av smidesstaket

När det kommer till installation erbjuder vi flexibla alternativ för förankring i marken, antingen genom att borra/skruva i befintlig betong eller neddrivet järnrör. Detta innebär att gjutning sällan behövs, vilket sparar både tid och pengar.

För att säkerställa långvarig skydd mot väder och slitage behandlas våra smidesstaket med varmgalvanisering och lackering med 2-komp polyuretanlack. Detta garanterar att ditt staket förblir vackert och motståndskraftigt mot alla typer av väderförhållanden under många år framöver. Resultatet går helt enkelt inte att jämföra med, säg, vanliga trästaket – som inte bara måste målas om och hållas efter regelbundet på ett helt annat sätt – trä och plåt blir hårt angripna av väder och vind, medans staket i smide är tuffa och hållbara i alla element.

Smidda staket är prisvärda

Priset för våra smidesstaket varierar mellan 3000 – 4 500 kr/m, beroende på design och storlek. Oavsett din budget kan vi skapa ett smidesstaket som passar din egendom perfekt och ger dig den säkerhet och skönhet du förtjänar.

Kontakta oss idag för att börja skapa ditt drömsmidesstaket och ge din egendom en stilfull och elegant uppdatering!

Är du intresserad av att skapa din egna design?

Vanliga frågor om staket i smide (FAQ)

Våra smidesstaket tillverkas främst av måttanpassat massivt järn och rörprofiler för att säkerställa både hållbarhet och stil.

Förankring i marken sker antingen genom att borra/skruva i befintlig betong eller neddrivet järnrör. Gjutning behövs sällan, vilket sparar både tid och pengar.

Våra smidesstaket behandlas med varmgalvanisering och lackeras sedan med 2-komp polyuretanlack för att säkerställa långvarig skydd mot väder och slitage.

Vi erbjuder en mängd olika designalternativ för smidesstaket, inklusive olika stilar och mönster som kan anpassas efter dina personliga önskemål.

Priset för våra smidesstaket varierar mellan 3000 – 4 500 kr/m, beroende på design och storlek.

Ja, vi kan skapa smidesstaket i nästan vilken storlek som helst för att passa din unika egendom och behov.

Tillverkningstiden för ett smidesstaket beror på design och storlek, men vanligtvis tar det några veckor från beställning till leverans och installation.

Vi erbjuder vanligtvis garantier på både material och arbete för att säkerställa att du är helt nöjd med ditt smidesstaket.

För att beställa ett smidesstaket från oss, kontakta oss direkt via telefon eller e-post för en konsultation och offert. Vi ser fram emot att skapa ditt drömsmidesstaket och förbättra skönheten och säkerheten på din egendom!