GALLERI

Smidesgrindar

Upptäck fördelarna med smidesgrindar, skräddarsydda för att passa din unika stil och behov!

Skräddarsytt hantverk

Vår måttanpassade tillverkning av smidesgrindar gör det möjligt för dig att välja din önskade design och storlek, så att din grind blir perfekt skräddarsydd.

Våra smidesgrindar tillverkas dessutom av högkvalitativt stål och är gediget hantverk från grunden, tillverkade av rörprofiler och massivt järn av olika dimensioner med minst två mm gods. Varje detalj är noggrant utformad för att säkerställa både skönhet och hållbarhet, från de justerbara gångjärnen i sid- och höjdled till den blästrade och lackerade ytan med 2-komp polyuretanlack i valfri kulör.

Prisvärd investering

Priset för våra smidesgrindar varierar mellan 5 500 – 12 000 kr/m, beroende på design och storlek. Oavsett din budget kan vi skapa en smidesgrind som passar dina behov och önskemål.

För enkel användning och bekvämlighet kan alla våra grindar även utrustas med fjärrstyrda elmotorer från autogrind.se. Vi tar hand om allt, från montering till installation, så att du kan njuta av din smidesgrind utan bekymmer.

Klassiskt och vackert

Med våra smidesgrindar får du inte bara ett funktionellt skydd för ditt hem – du får också en vacker och tidlös design som kommer att ge dig glädje i många år framöver. Kontakta oss idag för att börja skapa din drömgrind!

Kan ni hjälpa till med grävning & gjutning?

Denna fråga får vi ofta – och svaret är generellt sätt ja!
Men, vi brukar rekommendera att man kontaktar en lokal byggfirma för detta då utkörning av betong/maskiner ofta blir billigare desto mer lokalt man agerar. Så fort grunden är gjuten gör vi dock resten med stolpar och montage.

Övriga frågor om smidesgrindar

Har du frågor kring smidesgrindar, eller smidesprodukter? Vi har samlat vanliga frågor i en FAQ längre ner på sidan – bläddra förbi våra exempelbilder från nöjda kunder så hittar du den – eller kontakta oss, så hjälper vi dig direkt!

Är du intresserad av att skapa din egna design?

Vanliga frågor om smidesgrindar och smideshantverk

Vi erbjuder ett brett utbud av smidesgrindar som kan skräddarsys för att passa dina behov och önskemål. Det inkluderar bland annat gånggrindar, infartsgrindar, trädgårdsgrindar och mer.

år måttanpassade tillverkningsprocess börjar med en konsultation där vi diskuterar dina önskemål och krav. Vi tar sedan exakta mått och skapar en design som passar din egendom perfekt. När du är nöjd med designen påbörjar vi tillverkningen av din smidesgrind.

Våra smidesgrindar tillverkas främst av högkvalitativt stål och massivt järn av olika dimensioner för att säkerställa hållbarhet och stabilitet.

Ja, vi kan skapa smidesgrindar i nästan vilken design och storlek som helst för att passa din unika stil och behov.

Priset för våra smidesgrindar varierar beroende på design, storlek och önskade tillval. Vanligtvis ligger prisintervallet mellan 5 500 – 12 000 kr/m.

Ja, vi kan utrusta våra smidesgrindar med fjärrstyrda elmotorer för enkel och bekväm användning. Vi arbetar med autogrind.se för att tillhandahålla och installera dessa motorer.

Tillverkningstiden för en smidesgrind beror på design och storlek, men vanligtvis tar det några veckor från beställning till leverans och installation.

För att beställa en smidesgrind från oss, kontakta oss direkt via telefon eller e-post för en konsultation och offert. Vi ser fram emot att skapa din drömgrind!